Nieuwsbrief mei 2017

mei 12, 2017

Vorig jaar begonnen we enthousiast aan een Nieuwsbrief, met een mix van kennisupdate en verspreide nieuwtjes en een eigen stijl waardoor deze Nieuwsbrief in de informatie (over)vloed toch wat kon toevoegen (hoopten wij). De Nieuwsbrief werd enthousiast ontvangen maar we hielden het niet vol. Te druk en onderbezet.
Dat is nu anders. MedLawconsult is weer op sterkte met Marjolein Timmers en Marijn Rooke als de nieuwe juristen en Sebastiaan Verbeek als onze rechtenstudent en ICT goeroe. Te zijner tijd stellen zij zich eens voor. Het nieuwe team, met Evert-Ben en Graham dus als de blijvende vaste krachten, heeft er enorm veel zin in.
Vanaf nu in beginsel maandelijks een Nieuwsbrief met een mix van geselecteerde onderwerpen inclusief één onderwerp dat uitgebreider wordt behandeld. In deze nieuwsbrief is dat de wijziging van de WMO. Via de mix en de wijze van presentatie hopen wij ook nu dat deze Nieuwsbrief een zekere meerwaarde heeft te midden van de informatievloed waarmee u al dagelijks mee wordt geconfronteerd. Laat het ons weten. De Nieuwsbrief van juni zal overigens niet de nu geboden mix van onderwerpen bevatten maar uitsluitend ingaan op de AVG en gegevensuitwisseling in de zorg, zoals de nieuwe Wet aanvullende bepalingen verwerking persoonsgegevens in de zorg.
Inhoudsopgave

Deel dit bericht